Tündérbajusz hírek


Költözés, féltesók, hírek :)

Tündérbajusz kennel, 2012. febr. 9. 4:14   [ 2014. jan. 24. 12:17 frissítve ]

Kedves cica-rajongók!
Köszönjük a sok kedves érdeklődést és dicsérő szavakat. A sok telefonhívás miatt itt is megosztom: Kiscicáink egyelőre belátható időn belül nem lesznek, hiszen az élet Ribizlit, Améliát és minket is (természetesen együtt) külföldre sodort. Az "A" alom immáron 7 hónapos cicái tökéletesen jól vannak és boldogok a szerető gazdiknál, a hozzánk eljutott képek alapján pedig nagyon-nagyon hasonlítanak a szüleikre :).
Köszönjük mégegyszer a sok dicséretet, ha változik a helyzet kiscica-fronton, akkor mindenképp jelezzük itt is.

Minden kiscica elkelt :)

Tündérbajusz kennel, 2011. szept. 7. 10:45

A mai napon örömmel értesíthetek mindenkit: az "A" alom mind az 5 kiscicája szerető gazdára talált!
Nagyon köszönjük a sok-sok dicséretet és kedvességet, amit az érdeklődőktől kaptunk! Már most nagyon hiányoznak az elköltözött kiscicák, de szerencsére mindegyik kedves, szerető gazdit talált, így természetesen nagyon örülünk is. Remélhetőleg hamarosan képeket is kapunk a beilleszkedésről és az új lakhelyen élő cicababákról, amelyek közül néhányat, - ha a gazdi is hozzájárul - a honlapra is feltöltök majd.
Már volt olyan kedves érdeklődő is, aki azt szerette volna tudni, hogy mikorra várható a következő alom - nos, ezt egyelőre sajnos nem tudjuk, de ha a világ úgy tűnik, hogy nem tud már tovább meglenni újabb Tündérbajuszkák nélkül, akkor azt mindenképpen feltüntetjük itt a honlapon is :). Ha valaki nagyon szeretne a mi kennelünkből egy kiscicát majd a jövőben, akkor kérem írjon itt, a honlapunkon, az Elérhetőségeink menüpont alatt feltüntetett e-mail címre, hogy várólistára kerüljön!
Mégegyszer köszönjük a sok kedves érdeklődőt, és azt, hogy meglátogatták oldalunkat :).

Hamarosan érkeznek a törzskönyvek :)

Tündérbajusz kennel, 2011. aug. 24. 14:33

Immáron megvannak a cicák pontos színei, köszönettel a tözskönyvező hölgy, Nagy Hajnalka hathatós és kitartó segítségének :). Így a jövő héten biztosan elküldjük a kitöltött alom-bejelentőt, tehát a közeljövőben érkezhetnek is a törzskönyvek, vagyis minden meglesz addigra, mire a babák elvihető korúak lesznek.
Jövő héten hétfőn kapják majd első oltásukat is, illetve persze egy újabb féreghajtó-löketet, tehát ebben sem lesz hiba természetesen :). Addig a rokonsággal egyetemben próbáljuk kordában tartani a kicsiny, de annál rosszcsontabb csapatot és a mamát, Ribizlit, aki már egyre nehezebben viseli a sokszor rajta lógó és láthatóan szopizásért nyaggató kicsiket :).

Kényszerű telefon-stop: 08.10-08.15.

Tündérbajusz kennel, 2011. aug. 9. 4:36   [ 2011. aug. 9. 4:42 frissítve ]

Kedves Érdeklődők/Leendő gazdik!
 
A holnapi naptól (08.10.) egészen jövő hét hétfő estig (08.15.) családi okok miatt nem leszek elérhető telefonon (pontosabban nem fogok tudni válaszolni a hívásokra), tehát kérem a kiscicákról ezen idő alatt lehetőség szerint e-mailben (tunderbajusz@gmail.com) érdeklődjenek. Akik ezen idő alatt mégis telefonon érdeklődnének, azokat lehetőség szerint kedden megpróbálom elérni.
Megértésüket köszönöm a magam és a cicák nevében is! :)

Jó szórakozást a legújabb képekhez! :)

Tündérbajusz kennel, 2011. júl. 30. 12:46

Újabb képek készültek a szépen fejlődő cicákról, mindegyik megtekinthető az Eladó kiscicák menüpont alatt az egyes profilokban. És nem, az "Olimpiás" képek elkészítéséhez nem lettek benyugtatózva a kiscicák, egy kis cirógatás és játék után így kiborulnak :).

Új videó a kiscicákról

Tündérbajusz kennel, 2011. júl. 27. 10:14

Elkészült az első videó a már rosszalkodó, igazi kis rosszcsont cicababákról, a közel másfél perces "alkotás" megtekinthető az Eladó kiscicák menüpont alatt, a cicák profiljai után!
Vigyázat! Rettentő aranyosak! :)

Az "A" alom kiscicái gazdit keresnek :)

Tündérbajusz kennel, 2011. júl. 10. 6:49   [ 2011. júl. 10. 6:57 frissítve ]

Frissítettük "Eladó kiscicák" menüpontunkat!
 
 
Az "A" alom kiscicái immáron 2 hetesek, gyönyörűek és már most nagyon játékosak. Mind az 5 kicsinek a héten nyílt ki a szeme, így igazi sztárfotókat is készíthettünk róluk. Szépen fejlődnek, 2 hét alatt megháromszorozták súlyukat és nagyon érdeklődnek a világ iránt :). Ribizli továbbra is csodálatos anyuka, imádja és aggódva figyeli a kicsiket minden percben.
 
A leendő gazdik jelentkezését és esetleges foglalását szeretettel várjuk, előre láthatóan a szeptember 12-ei héten lesznek elvihető korúak a cicák.

Megérkeztek az "A" alom kiscicái! :)

Tündérbajusz kennel, 2011. jún. 24. 7:30

2011.06.23-án éjjel megszülettek kennelünk első kiscicái, vagyis az "A" alom. Mind az 5 kis jövevény és Ribizli is nagyon egészséges és gyönyörű :).
Szerencsére utólag visszagondolva minden gond nélkül zajlott, este 10-kor Ribizli már nagyon nyugtalan volt, mellém bújt a kanapéra, párnámra hajtotta kis fejét és látszott rajta, hogy valami "nem stimmel". Aztán fél 11-kor beindultak az első nagyobb fájások is, 11-kor Ribizli már ismét vadul próbált bebújni minden lyukba. Végül szerencsére sikerült "rábeszélni" őt az előre előkészített szülőszobácskára, amit végül az én régi ágyamra helyeztünk fel, sok-sok rongy, törölköző és pelus kíséretében. Közel fél óra nagy-nagy fájdalmakkal telt Ribizli számára, közben kisebb ijedtség és meglepődöttség látszott rajta, mikor elfolyt a magzatvíz valamivel negyed 12 után. Az első kiscica fél 12-kor már látszódott, és meg is ijedtünk, hiszen farfekvéses volt, csak egy icipici farkinca és egy kis tappancs látszódott ki. Ribizli megszenvedett érte, mire 23:40-re a kismacskának sikerült kibújnia. A pihenésre azonban nem sok idő volt, 23:50-kor jött a következő kiscica, majd 00:13-kor a harmadik, 00:42-kor a negyedik és végül újabb próbálkozások után végül kibújt az ötödik cicus is 01:19-kor. Éjjel 2-kor végül óvatosan átköltöztettük a kicsiny családot egy nagyobb dobozba, ami azóta is az otthonuk itt mellettünk, a nappaliban :).
Az első, 06.24.-ei mérlegelés szerint a babák súlya:
     1. 115g
     2. 118g
     3. 105g
     4. 113g
     5. 113g

Megnyílt a Tündérbajusz Kennel

Tündérbajusz kennel, 2011. máj. 21. 12:07   [ 2011. máj. 27. 16:00 frissítve ]

Kedves Cicarajongók!

A Tündérbajusz Kennel megnyitja kapuit!
Brit rövidszőrű macskák érkezése várható 2011. június végén!

1-9 of 9